strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Otkaceni klinci

 
Ko je brži? Konj ili BMX bicikla? Saznajte u Niklodeonovim “Otkacenim klincima“u kome je ceo svet igralište! Zamišljena trka izmedju Evel Knievel i National Velvet! Ili, jos bolje, prilika za školarce da prskaju svoje nastavnike-a da cak ne dobiju ukor zbog toga!

 

Starla i jahaci dragulja

 
Ovo je prica o princezi koja se zove Starla i koja nastoji da odbrani carobno carstvo od Lejdi Kel, carobnice koja koristi magiju u zle namere.
Starla i njeni prijatelji Jahaci Dragog Kamena pokušavaju da pronadu nestalo Zacarano Drago kamenje, a u tome im pomažu i neke životinje.

 

Sedrik

 
Teško, veoma je teško biti mali decak... Izmedu uciteljice, školskog psihijatra, iritirajucih roditelja, drugova kavgadžija, dosadne rodake i tvrdoglave devojke, Sedrik zakljucuje da teško može da zadrži svoju smirenost.