strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Zavera Rozvel

 
Dobrodošli u zamršenu mrežu tajni i obmana koje su nazvane ''Zavera Rozvel'' : stranci, mitovi i legende. Animirana naucnofantasticna serija ''Rozvelske zavere'' predstavlja pricu grupe povezanih tajnih službi koji otkrivaju da su vanzemaljska bica stigla na planetu Zemlju pre jednog veka i koja rastu i napreduju kroz eksploataciju ljudi.

 

Auronci

 
Sva mora imaju svoje price i svoje legende. Ipak, postoji jedno, ali samo jedno koje nije uspelo da isprica svoju jer su brojne oluje uništile sva bica koja su pokušala da dopru do njega.

 

Bum tras

 
Bum tras je decija informativna emisija o svim dogadajima u decijem svetu: priredbe, promocije, sportska i druga takmicenja, filmske i pozorišne predstave za decu, saveti lekara, stomatologa, decije knjige, pracenje aktivnosti svih institucija koje su namenjena deci....