strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Tombik i B.B.

 
Tombik & BB dve su zaposlene pcelice spremne da povedu najmlade gledaoca na put zabave, ucenja, uzbudenja. Duž puta susrece se caroban, šarolik svet isprepletan zagonetkama, muzickim numerama i zanimljivim cinjenicama.

 

Little Amadeus

 
Wolfgang Amadeus Mozart je bio kao dete Genije. On je sa samo pet godina komponovao muzicku za klavir dela a narednih godina održavao koncerte širom Evrope i upoznao je važne osobe u njegovo vreme, kao što su Kralj Ludvig XV ili Austrijska Kajzerin Maria Theresia.

 

Mogu i ja

 
Mogu i ja emisija je namenjena deci predškolskog uzrasta. Cilj je navesti ih sa i sami pokušaju da izvedu nešto od onoga što rade njihovi vršnjaci na malom ekranu.