strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Preko granice razuma

 
Predstavljamo vam ljude koji su svoj ''dar'' usavršavali i to, od toga da vas zadive do toga da vas svojim ''veštinama'' ostave bez daha....

 

Starla i jahaci dragulja

 
Ovo je prica o princezi koja se zove Starla i koja nastoji da odbrani carobno carstvo od Lejdi Kel, carobnice koja koristi magiju u zle namere.
Starla i njeni prijatelji Jahaci Dragog Kamena pokušavaju da pronadu nestalo Zacarano Drago kamenje, a u tome im pomažu i neke životinje.

 

Sport tras

 
U detinjstvu postoje razlicite dileme, jedna od njih je svakako da li se i kojim se sportom baviti. Neretko se dešava da u odabiranju sporta mladi ili njihovi roditelji naprave grešku, onda sledi razocarenje i prestanak bavljenja sportom.