strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Zavera Rozvel

 
Dobrodošli u zamršenu mrežu tajni i obmana koje su nazvane ''Zavera Rozvel'' : stranci, mitovi i legende. Animirana naucnofantasticna serija ''Rozvelske zavere'' predstavlja pricu grupe povezanih tajnih službi koji otkrivaju da su vanzemaljska bica stigla na planetu Zemlju pre jednog veka i koja rastu i napreduju kroz eksploataciju ljudi.

 

Mogu i ja

 
Mogu i ja emisija je namenjena deci predškolskog uzrasta. Cilj je navesti ih sa i sami pokušaju da izvedu nešto od onoga što rade njihovi vršnjaci na malom ekranu.

 

Sve igracke sveta

 
Igracka je prvi predmet koji deci dopadne šaka u najranijem detinjstvu. Širom sveta I u svim vremenima neke igracke su iste I odmah prepoznatljive, a druge su posebne, kao I kultura naroda iz kojih poticu.